Stekbaas Zakelijk

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw personeel of zakenrelaties? Dan bent u bij Stekbaas aan het juiste adres. Planten zijn een perfect cadeau en dragen bij aan het welzijn van de mens.

Onderzoek van de Universiteit van Wageningen  (WUR, 31/1/2019) wijst uit dat kamerplanten een positieve invloed hebben op menselijk gedrag: hogere arbeidsproductiviteit en brengt rust in je omgeving! Planten dragen over het algemeen bij aan een betere luchtkwaliteit in huis. Dit komt omdat planten schadelijke stoffen zoals carbondioxide en stofdeeltjes uit de lucht halen, en daar zuurstof en luchtvochtigheid voor teruggeven.

Planten op de werkplek

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die meer dan vier uur per dag met een beeldscherm werken zich productiever voelen doordat er planten in de buurt staan. Het ziekteverzuim neemt ook vaak af. Dit kan dalen met 20%. Hierdoor zie je dat er een daadwerkelijk verschil is ontstaan. Zo helpen planten ook bij het verbeteren van het geheugen van mensen.  Naast de vorige voordelen maken medewerkers ook minderen fouten als er planten in de buurt staan. Tot slot is dit het allerbelangrijkste voordeel voor bedrijven: mensen krijgen een verantwoordelijkheidsgevoel. Planten geven je iets om voor te zorgen. Dit gevoel en deze verantwoordelijk heeft een positieve invloed op de dagelijkse manier van werken.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

  • Stekbaasbox compleet set 1 t/m 3. In deze box zit 1, 2 of 3 stekjes, potjes en genoeg potgrond.
  • Stekbaasbox. In deze box zitten 3 verschillende soorten stekjes. Deze box wordt geleverd zonder potjes, en potgrond

Personalisatie kan op verschillende manieren gebeuren:

  • Als de Stekbaasbox Compleet besteld wordt, kunnen de terracotta potjes gegraveerd worden.
  • Het is daarnaast mogelijk om een persoonlijk kaartje toe te voegen. Hierin kan een persoonlijke boodschap voor de desbetreffende persoon worden toegevoegd.

Wij leveren producten graag op maat en willen bedrijven daarin helpen. Wij denken graag mee voor een mooi pakket voor uw personeel of relaties. Neem contact op via het onderstaande formulier en dan zorgen wij dat er iets moois klaargezet gaat worden!

Contactformulier

 

Bron: Wageningen University & Research, 31/1/2019, Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! https://www.wur.nl/nl/nieuws-wur/Show/Minder-ziekteverzuim-op-de-werkvloer-Neem-een-plant.htm