Stekbaas Zakelijk

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw personeel of zakenrelaties? Dan bent u bij Stekbaas aan het juiste adres.

Planten op de werkplek

Medewerkers vinden een werkruimte met planten aantrekkelijker dan een ruimte zonder planten. Planten zorgen voor hogere luchtvochtigheid, dragen bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot meer tevredenheid onder medewerkers over het eigen functioneren en tot minder ziekteverzuim. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Wageningen (WUR, 31/1/2019). Ten slotte een belangrijk voordeel voor bedrijven: mensen krijgen een verantwoordelijkheidsgevoel. Planten geven je iets om voor te zorgen. Dit gevoel en deze verantwoordelijk heeft een positieve invloed op de dagelijkse manier van werken.

Daarnaast dragen planten bij aan een betere luchtkwaliteit in huis. Dit komt doordat planten schadelijke stoffen als carbondioxide en stofdeeltjes uit de lucht filteren, en daar zuurstof en luchtvochtigheid voor terug geven.

Planten als relatiegeschenk

Wissel de klassieke fles wijn eens in voor een plantenpakket! Onze Stekbaas-kamerplantstekjes zijn een origineel en leuk alternatief als relatiegeschenk en zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo bent u verzekerd van een op maat gemaakt, persoonlijk cadeau die de ontvanger niet snel zal vergeten.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Kant-en-klaar of gepersonaliseerd? U zegt het maar!

  • Stekbaasbox. In deze box zitten drie verschillende soorten stekjes.
  • Stekbaasbox Compleet No. 1 t/m 3. In deze box zitten 1, 2 of 3 stekjes, bijbehorende potjes en genoeg Stekbaas-potgrond.

Personalisatie is op verschillende manieren mogelijk:

  • Toevoegen van een eigen en/of persoonlijk kaartje. Dit kan een persoonlijke of gerichte boodschap voor de ontvanger betreffen.
  • Toevoegen van een eigen logo.
  • Etc.

Wij leveren producten graag op maat en willen bedrijven daarin helpen. Wij denken graag mee voor een mooi pakket voor uw personeel of zakenrelaties. Neem contact op via het onderstaande formulier en dan zorgen wij dat er iets moois klaargezet gaat worden!

Contactformulier

 

Bron: Wageningen University & Research, 31/1/2019, Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! https://www.wur.nl/nl/nieuws-wur/Show/Minder-ziekteverzuim-op-de-werkvloer-Neem-een-plant.htm